Over ons Jongeren Ouders Instanties Aanbod Contact
GeWoon

Jongerenbegeleiding

Instanties

Vanuit GeWoon begeleiding bieden wij zorg op maat voor jongeren, hun ouders en netwerk. We gaan op gestructureerde wijze aan de slag met de vragen die bij hen spelen. Vanuit onze visie staan gezondheid van lichaam en geest voorop en het zorgen dat de randvoorwaarden om goed te functioneren zijn geregeld.

We doen dit samen met onze partners in de regio, zoals Werkplein, kredietbank, sportcentrum, woningbouwcorporaties en professionals in de zorg. Daarnaast werken we samen met personal trainers, diëtisten/ voedingsdeskundigen en andere sportcoaches.

Van belang is een goede afstemming met de verwijzer en de jongere die de begeleiding ontvangt en andere betrokken partijen. We zullen zorg dragen voor een goed contact en afstemming waar nodig en zullen periodiek evalueren.

U kunt ons vinden in het Sport Health en Welnesscenter Imperial, (Skagerrak 80, 9933SP te Delfzijl) waar we kantoor houden. U kunt ook bellen met Roy van Zanten 06-24887653/ Rudolf Hidskes 06-34855730 of het contactformulier invullen en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op