Medewerkers

Bij GeWoon hebben we allemaal een eigen expertise. Begeleiding kan gericht zijn op sport, houtbewerking, techniek, koken of een andere activiteit.
Hieronder, in willekeurige volgorde, alle medewerkers van GeWoon.

Gewoon medewerkers

Roy van Zanten

Directielid | Begeleider

Mijn naam is Roy van Zanten. Ik ben vader van 3 prachtige dochters, trotse mede-eigenaar en begeleider bij GeWoonbegeleiding. Iedereen verdient een plek en een mogelijkheid om zijn of haar wens na te streven. Ik zal alles in werking stellen om die wens samen met jou te onderzoeken en te realiseren in de praktijk. Ik ben er voor jou!

Rudolf Jr Hidskes

Directielid | Begeleider

Mijn naam is Rudolf Jr Hidskes en ik ben trotse mede-oprichter en begeleider bij GeWoonbegeleiding. Ik probeer jongeren door middel van humor en activiteiten in beweging te krijgen om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het leuk om zelf ook actief mee te doen tijdens de sportactiviteiten!

José Marquina

Begeleider

Mijn naam is José Marquina. Ik begeleid jongeren en kinderen tussen de 8 en 30 jaar bij GeWoonbegeleiding en ik gebruik vechtsport als middel om deze doelgroepen te helpen met betere beslissingen te maken in het leven.

Erwin Kruise

Begeleider

Mijn naam is Erwin Kruise, ik ben binnen GeWoonbegeleiding verantwoordelijk voor de houtwerkplaats en daar werk ik samen met de jongeren aan diverse houtprojecten zoals het maken van plantenbakken en banken. Dit doe ik met veel plezier en positieve energie!

Danny Bouws

Begeleider

Mijn naam is Danny Bouws en ik ben na mijn stage blijven werken bij GeWoonbegeleiding. Bij GeWoon zet ik sport in om jongeren vooruit te helpen om zowel mentaal als fysiek fit te worden. 

Hedzer Hidskes

Begeleider

Ik ben Hedzer Hidskes, sinds 2018 werkzaam bij GeWoonbegeleiding. Ik ben in staat om mens en maatschappij te verbinden op een positieve én toekomstgerichte manier waardoor de mogelijkheden oneindig zijn!

Ben Reugebrink

Begeleider

Mijn naam is Ben Reugebrink, ik ben 31 jaar oud en al een aantal jaren werkzaam binnen de (jeugd)hulpverlening. Tijdens deze jaren heb ik gemerkt dat met oprechtheid, durven loslaten en er simpelweg onvoorwaardelijk voor iemand zijn prachtige doelen behaald kunnen worden.

Jessica Rutgers

Administratief medewerker

Mijn naam is Jessica Rouw-Rutgers, 32 jaar en trotse moeder van een zoon. Sinds november 2020 vervul ik de functie van administratief medewerker bij GeWoonbegeleiding. Misschien wel heel cliché, maar ik ben een echte spin in het web. Ik heb graag de touwtjes in handen en ondersteun mijn collega’s daar waar nodig.

Mirte van Ballegooijen

Begeleider

Ik ben Mirte van Ballegooijen, een gekwalificeerde en ervaren sociaalpedagogisch hulpverlener met een focus op jongeren en hun gezinnen. Ik heb een sterk verlangen om mensen te ondersteunen en ik geloof dat iedereen het verdient om een positief en zinvol leven te leiden, ongeacht de omstandigheden. Ik wil dan ook echt een verschil maken voor het leven van mensen en onze gemeenschap.

Dennis Maarse

Begeleider

Ik ben Dennis Maarse, 37 jaar en sinds 2021 werkzaam als jongerenwerker bij GeWoonbegeleiding, afdeling beschermd wonen. Mijn kracht ligt bij het laagdrempelig aansluiten bij jongeren met verschillende problematiek. Dit doe ik door de jongeren te motiveren met een dosis humor in combinatie met een luisterend oor, met als doel de jongeren in hun kracht te zetten.

Abhaya Werkman

Begeleider

Mijn naam is Abhaya Werkman, 45 jaar, moeder van 4 kids en woon samen met mijn partner in een klein dorpje. Ik ben sinds 2022 op ZZP-basis werkzaam bij Gewoon Begeleiding. Naast mijn maatschappelijke kant, heb ik ook een horeca-achtergrond, wat goed van pas komt, dit omdat ik met de jongeren samen een voedzame maaltijd bereid. Naar het stukje ambulant, ben ik dan ook vaak te vinden op de locatie te Delfzijl.

Rudolf Sr Hidskes

Gedragswetenschapper

Mijn naam is Rudolf Sr. Hidskes en ik ben BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog met ruim 40-jarige ervaring in de psychiatrie in allerhande functies onder andere als behandelcoördinator, sectorhoofd, docent en sociotherapeut. In de wandelgangen word ik ‘’senior’’ genoemd om verwarring met de mede-eigenaar van GeWoonbegeleiding, mijn zoon Rudolf Hidskes, te voorkomen.

Lineke Wicherts – Ridder

Beleid- en kwaliteitsmedewerker

Mijn naam is Lineke Wicherts – Ridder en werk als kwaliteitsadviseur. Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben als hulpverlener, heb ik de overstap gemaakt naar de Kwaliteitszorg binnen GeWoonbegeleiding.

Duco Zwakman

Begeleider

Mijn naam is Duco Zwakman en ik ben GeWoon begeleider. Mijn passie is koken, maar ook zeker het eten van zelfbereide gerechten. Het liefst doe ik dit samen met onze jongeren tijdens de dagbesteding bij GeWoonbegeleiding.

Ashwin Manuhutu

Begeleider

Ik ben Ashwin Manuhutu, 32 jaar en sinds 2020 jongerenbegeleider bij GeWoonbegeleiding! Ik sta voor sport. Zowel de fysieke als mentale uitdaging om samen op zoek te gaan naar het verleggen van jouw grenzen. Met veel plezier natuurlijk!

Jordie Hof

Begeleider

Mijn naam is Jordie Hof, ik ben 27 jaar en ben ondertussen al ruim 4 jaar aan het werk met jongeren. Voor mij staat een band opbouwen met de jongeren centraal. Dit doe ik doormiddel van humor en een luisterend oor aanbieden. Ik doe dit met heel veel plezier. Samen werken we aan de opgestelde doelen met als uitgangspunt om meer inzicht te krijgen in eigen gedrag.

“Gewoon een fijne plek om je thuis te voelen”

Meer weten over onze werkwijze?

Werkwijze